Web

Umbraco support

Umbraco support
Umbraco er en meget brugervenlig platform, men derfor kan det nu stadig være, at man får brug for lidt vejledning til opsætning. Det kan være rigtig svært at vide, hvem man skal gå til for at få den rette vejledning. Umbraco består af et kæmpe netværk med tidligere og nuværende bruger, som man altid kan tage kontakt til.

Hvorfor vælge umbraco
Hvis man benytter Umbracos netværk som support, kan man trække på andres brugers erfaringer, og sikre sig, at man ikke begår de samme fejl. Desuden indeholder Umbraco en masse pakker, som andre Umbraco-bruger har designet, og hvem er bedre til at give Umbraco support i disse pakker end designeren. Du kan altså få en meget professionel support fra andre Umbraco-brugere.

Facebook konkurrencer
I dag er der rigtig mange måder, hvorpå man kan nå ud til forbrugerne på. En af de metoder, som i stor grad bliver brugt i dag, er Facebook konkurrencer. Facebook er det sociale medie, som når ud til allerflest mennesker, og derfor er det også det oplagte sted reklamere for sin virksomhed. Hvilken bedre metode end en konkurrence, for hvem elsker ikke give-aways?

Der er dog nogle faldgruber, man skal være opmærksom på, når man opretter en konkurrence. For det første skal man sørge for, at det produkt man giver væk har relevans for ens virksomhed. Desuden så er Facebook kommet ud med en række guidelines, som man skal overholde, når man laver en konkurrence. De fleste konkurrencer indebærer, at man skal like virksomheden/opslaget, og måske kommentere opslaget. Dette er også fuldstændig i overensstemmelse med Facebook´s guide. Dog indeholder mange af konkurrencerne, at man skal dele opslaget eller tagge sine venner, og ifølge guiden er dette ikke velset, og det kan faktisk fører til, at Facebook fjerner ens profil. Derfor er det altså rigtig vigtigt, at man holder sig opdateret, inden man laver en konkurrence.