Web

Umbraco cms

Umbraco CMS
Umbraco er en open source CMS, som bliver brugt at rigtig mange mennesker verden over. Umbraco har udmærket sig indenfor IT branchen af flere grunde. En af dem er, at Umbraco er en meget pålidelig platform, som har en rigtig stor brugervenlighed. Dette giver dig mulighed for nemt at foretage ændringer på din side, hvis du er utilfreds med noget.

Umbraco løsninger har rigtig mange smarte og gode funktioner. En af dem er blandt andet, hvis du foretager en ændring på din side, som du ikke alligevel synes fungerer, så kan du blot gå tilbage til den forrige version uden at skulle foretage flere ændringer. Umbraco CMS giver dig muligheden for at arbejde med din side på en smartere og hurtigere måde, så dit designmål kan nås uden al for mange forhindringer.

Internet markedsføring
Internettet er i dag blevet en rigtig stor del af mange menneskers hverdag. Derfor er internet markedsføring også fremskreden, og noget mange virksomheder benytter sig af. Der findes mange forskellige måder, hvorpå man kan bruge internettet til markedsføring. Man kan blandt andet vælge at benytte sig af Adwords, som er et redskab fra Google. Adwords annoncer er søgebaseret, hvilket vil sige, at når en forbruger søger på et produkt, der er relevant for din virksomhed, så vil din annonce dukke op.

Dette er bare en af de mange muligheder. En anden meget benyttet markedsføringsstrategi er reklamer på sociale medier. Det er de færreste, som ikke på en eller anden måde er tilkoblet de sociale medier. Derfor er disse også en meget oplagt reklamesøjle, da man kan nå ud til rigtig mange mennesker bare med en enkelt annonce. Markedsførings på internettet kan altså godt betale sig.