Web

App udvikling

Udvikling af Apps til ios
Mange virksomheder benytter sig i dag af Apps. Dette er nemlig en rigtig nem metode til at holde kontakten med kunderne på, og det er samtidig rigtig brugervenlig for kunderne. Man kan vælge at få udviklet en App, som virker på tværs af de forskellige platforme. Man kan dog også bare vælge at få udviklet en App til iPhone, altså iOS platformen.

Ved at udvikle en App til en platform kan man sikre, at denne kører upåklageligt. Mange vil nok tænke, at det er hæmsko kun at lave en App til en platform, men det behøver det så sandelig ikke at være. Man kan finde en hel masse opgørelser om, hvilken platform ens kunder hovedsagligt bruger. Hvis det viser sig, at det er iOS(apple), så er det altså rigtig smart at udvikle en App, som kun fungerer til dette. På denne måde er man nemlig sikret at ramme sit hovedsegment med en App, som virker fejlfrit.
App udvikling århus
App udvikling københavnFacebook markedsføring
Facebook er det mest populære sociale medie med omkring 1,5 milliarder brugere, og 250.000 nyoprettet hver dag. Det vil altså være et oplagt medie at benytte, når man skal markedsføre sin virksomhed. Det er nemlig en fantastisk platform til reklamer, da man kan nå ud til rigtig mange mennesker, unge som gamle.

Der kan være forskellige måder at markedsføre en virksomhed på Facebook. Man kan fx gøre brug af forskellige annoncer, både tekst-, billede- og videoannoncer. Mange virksomheder benytter sig også af Facebook konkurrencer. På denne måde kan man nemlig gøre opmærksom på sig selv, samtidig med at nogle heldige deltager kan afprøve ens produkt. Ved at lade sig markedsføre på Facebook har man mulighed for at udvide sin kundekreds, og komme ud til mange flere potentielle kunder.