Voks

Origins

Origins
Origins er et hudplejebrand, som blev grundlagt tilbage i 1980’erne. Det var rigtig unikt for sin tid, og det er det egentlig stadig. Origins går rigtig meget op i gode produkter. Derfor er alle deres produkter baseret på naturens ressourcer i form af planter og æteriske olier. Ingen af produkterne indeholder således parabener, miniralolier, paraffin eller animalsk ingredienser. Du er på denne måde sikret et helt naturligt produkt, som selv den mest sensitive hud kan tåle.

Origens var også førende indenfor måden, hvor på man kan producerer emballage på den bedst miljøvenlige måde. Den metode, som Origens brugt i starten af deres levetid, er i dag blevet den mest almindelig metode for mange andre firmaer. Brandet tænker rigtig meget på miljøet. Derfor har de også en verdensomspændende kampagne, som hedder ”plant et træ”. Her går de ind og planter træer, hvor naturen har lidet overlast, fx ved skovbrande, så man kan få økosystemet på fode igen.

Origens produktserie dækker både over Origens hudpleje, bad, kropspleje og makeup. Man skal således ikke til at investerer i mange forskellige mærker, da Origens har alt, man skal bruge. At vælge Origens er et rigtig smart valg, da både ens krop og naturen bliver glad. Man kan altså både få velvære og være med til at bevare jorden.