Voks

Fedtsugning arme

Fedtsugning af armene / fedtsugning af overarme og fedtsugning af armhule
Fedtsugning arme

Se mere info på fedtsugning arme og fedtsugning arme priser i menuen til venstre.

Fedtsuge armene

Mormor-arme, vinkedeller, bingovinger, ja kært barn har mange navne, og de fleste kender til problemet. Hvis problemet er blevet så stort og armene er så generende at slankekur og motion er udelukket, kan en fedtsugning af armene hjælpe til med at fjerne overskydende fedtdepoter og igen stramme overarmene op. Fedtsugning af overarme gælder både mænd og kvinder og kan være ligeså stort et problem for begge køn. Fedtdepoterne opstår som regel i forbindelse med overvægt eller i forbindelse med manglene træning af muskulaturen i armen. Derfor er det vigtigt altid at forsøge med træning og sund kost, inden der tyes til fedtsugning af armene.
Se info på fedtsugning af arme , fedtsugning af overarme og fedtsugning af armhule

Fedtsugning

Har du fedtdepoter som bare ikke vil forsvinde, på trods af utallige forsøg på slankekure og besøg i motionscentret? Så er det formentlig fordi du har nogle fedtdepoter som ikke kan trænes eller spises væk. Fedtsugning er ikke nogen slankekur, men en behandling som fjerner lokale fedtdepoter på specifikke områder af kroppen, som f.eks. fedtsugning af armene eller fedtsugning af overarme. Selvom man er slank kan man godt have fedtdepoter som er praktisk talt umulige at komme af med - dette kan blandt andet være forårsaget af noget hormonelt og genetisk.

Fedtsugning kan foregår enten under lokalbedøvelse eller under fuld narkose, alt afhængig af størrelsen på operationen. Karsammentrækkende væske sprøjtes ind i fedtvævet for at mindske den blødning der kommer i forbindelse med udsugning af fedtcellerne, hvorefter en kanyle føres ind under huden og der suges maksimalt 2 liter fedt per fedtsugning.
Se priser i menuen til venstre på fedtsugning arme priser og fedsugning overarme priser