Voks

Fedmeoperation

Fedmeoperation

Om fedmeoperation - her finder du informationer på fedmeoperation , se fedmeoperation priser og info i menuenFedmeoperation

Fedmeoperation fakta
Fedmeoperation i Danmark bliver en mere og mere populær operation. Der er nogle fedmeoperation kriterier, for at kunne få fedmeoperation på statens regning. Ens BMI ved fedmeoperation skal være over 35 + man skal have en følgesygdom, ellers skal BMI være over 50, for at kunne få en fedmeoperation i det offentlige. Ved nogle sækker sundhedsforsikring fedmeoperation.

Der er nogle forskellige fedmeoperation typer. Man kan vælge imellem fedmeoperation gastric bypass, fedmeoperation med ballon og fedmeoperation gastric banding. Man kan også vælge en mere alternativ behandling, såsom hypnose fedmeoperation, hvor man slipper fuldstændig for kirurgi – man tricker hjernen til at tro, at man er gennemgået en operation uden egentlig at være det. Det kan godt være at man har brug for en hudreduktion efter fedmeoperation, men denne kan man selvfølgelig først få efter man har tabt sig tilstrækkeligt meget, og nogle har faktisk ikke brug for den, da deres hud og muskler selv trækker sig på plads.

Bivirkninger ved fedmeoperation
Man skal være opmærksom at der kan være nogle komplikation efter fedmeoperation, som der jo også kan ved alle andre indgreb. Fedmeoperation og graviditet har fx vist ikke at være sundt, hverken for mor eller barn. Man kan være uheldig at barnet bliver født underernæret ved fedmeopererede gravide, da mor ikke har optaget nok vitaminer og mineraler pga. den formindskede mavesæk. Derudover er der også nogle andre fedmeoperation risici/risiko, som indre blødninger, smerter etc. Før man får en fedmeoperation, skal man være indstillet på at ændre sin livsstil. Kost/mad efter fedmeoperation ser nemlig helt anderledes ud en før. Man skal spise meget mindre portioner, samt helst helt undgå sukker og fedt. Denne livsstil skal man holde til det sidste, ellers risikere man at mavesækken udvider sig alt for meget igen, og derved kommer man tilbage til samme problemstilling som i starten.
Hvad koster fedmeoperation?
Som tidligere nævnt kan man få fedmeoperationer betalt af det offentlige, hvis man opfylder alle deres krav. Hvis man ikke gør det, kan det være at man kan få et fedmeoperation lån eller fedmeoperation tilskud. Hvis man selv skal betale det hele så variere fedmeoperation pris noget i forhold til, hvilket slags indgreb man vælger at få lavet. Selvom fedmeoperationer måske er lidt dyre, så kan man se resultater med det samme. Fedmeoperation før og efter billeder viser helt tydeligt, hvilken forandring der har fundet sted.


Fedtsugning fedmeoperation

Har du fedtdepoter som bare ikke vil forsvinde, på trods af utallige forsøg på slankekure og besøg i motionscentret? Så er det formentlig fordi du har nogle fedtdepoter som ikke kan trænes eller spises væk. Fedtsugning er ikke nogen slankekur, men en behandling som fjerner lokale fedtdepoter på specifikke områder af kroppen. Selvom man er slank kan man godt have fedtdepoter som er praktisk talt umulige at komme af med - dette kan blandt andet være forårsaget af noget hormonelt og genetisk.

Fedtsugning kan foregår enten under lokalbedøvelse eller under fuld narkose, alt afhængig af størrelsen på operationen. Karsammentrækkende væske sprøjtes ind i fedtvævet for at mindske den blødning der kommer i forbindelse med udsugning af fedtcellerne, hvorefter en kanyle føres ind under huden og der suges maksimalt 2 liter fedt per fedtsugning.

app udvikling - umbraco - ecco - digital markedsføring - markedsføring - marketing
Fedtsugning mave - fedmeoperation

Fedtsugning af maven er en behandling som tager udgangspunkt i de uheldige og trælse fedtdepoter både mænd og kvinder kan have på maven. Selve fedtsugning af maven foregår i fuld narkose, hvor fedtet suges ud gennem en kanyle som ikke skader blodkar og nerver, og arrene der følger af operationen vil blive placeret så de ses mindst muligt. Fedtsugning af maven er betinget af at huden omkring maven kan trække sig sammen efter operationen, for at fedtsugningen har været en succes, da indgrebet således har en opstrammende effekt. Det er et effektivt indgreb i forhold til at eliminere generende fedtdepoter, eksempelvis en topmave eller talje.

Sammenlign priser på behandling for fedmeoperation
Se oversigt over fedtsugning priser og sammenlign - se liste over klinikker og privathospitaler

info om fedmeoperation :

fedmeoperation ventetid - fedmeoperation og diabetes - fedmeoperation voksne - komplikationer ved fedmeoperation -

plastikkirurgi fedmeoperation - erfaring med fedmeoperation - fedmeoperation diabetes - fedmeoperation finansiering - fedmeoperation i udlandet - fedmeoperation mavesæk - fedmeoperation udlandet - risici ved fedmeoperation - fedmeoperation bivirkninger - fedmeoperation diabetes 2 - fedmeoperation henvisning - fedmeoperation komplikationer - fedmeoperation til unge - fedmeoperation ulemper - hypnotisk fedmeoperation - kriterier for fedmeoperation - gastric bypass