Voks

Brystforstørrelse med indsprøjtning af fedt

Brystforstørrende operation med eget fedt - brystforøgelse med eget fedt
Brystforstørrelse med eget fedt

Brystforstørrelse med indsprøjtning af fedt
Mange kvinder verden over vælger af få en brystforstørrelse, og det er blevet mere og mere populært at vælge brystforstørrelse med fedt, vel at mærke brystforstørrelse med egen fedt. Der kan være mange grunde til at kvinder vælger at få forstørret deres bryster, men nogle er de helt essentielle er blandt andet slappe bryster, små bryster eller asymmetriske bryster.


Se mere info på brystforstørrelse og brystforøgelse med eget fedt i menuen til venstre.


Der er nogle helt klare fordele ved brystforstørrelse med eget fedt i forhold til brystforstørrelse med silikone. Man vil fx få meget naturlige bryster, samt at der ikke vil være nogle tydelige ar på brysterne efter operation. En anden fordel er, at fedtet man bruger, tages fra andre fedtdepoter på kroppen, og derved kommer man også af med uønskede fedtdepoter. Man skal dog være opmærksom på, at man nok skal i gennem den brystforstørrende operation med eget fedt flere gange, for at få det helt rigtige resultatet, og hvis man ønsker sig betydeligt større bryster er dette ikke løsningen. Brysterne bliver kun lidt forstørret med eget fedt, men til gengæld får de et rigtig flot brystløft.

Da man skal igennem indgrebet flere gange variere brystforstørrelser med eget fedt priser rigtig meget. Nogle skal kun have indgrebet en gang, andre skal have det tre gange. Det er også en lidt dyrere løsning end silikoneimplantater, da det både er fedtsugning og brystforstørrelse man skal igennem. Når det er sagt, så er denne metode til dem, der ønsker et naturligt look uden ar og ydereligere komplikationer. - brystimplantater fedt - mindre bryster - brystrekonstruktion

En brystforstørrende operation tager udgansgpunkt i kvinder som ikke er helt tilfredse med udseendet af deres bryster. Det kan være at man blot ikke føler de passer til ens figur, altid har haft dårlig selvtillid på grund af en lille barm, men det kan også skyldes vægttab og andre situationer som påvirker fedtmængden i brystet. Ved en brystforstørrelse går man en eller flere BH-størrelser op, afhængig af kvindens behov og ønsker, samtidig med at kirurgen vurderer hvad der eventuelt ville være passende i forhold til kvindens anatomi og nye bryster. Brystforstørrelse er som regel ved brug af silikonimplantater, men kan også udføres med saltvandsimplantater eller fedtindsprøjtninger. Ved fedtindsprøjtning tages der fedt fra et andet område på din krop hvorefter det sprøjte ind i dine bryster. Ved denne metode bruger man sit eget fedt og der er derfor ingen fremmedlegemer i din krop, som eksempelvis ved silikonebryster.

Sammenlign priser på behandling for brystforstørrelse med eget fedt
Se oversigt over priser og sammenlign - se liste over klinikker og privathospitaler

info om brystforstørrelse med eget fedt :