Voks

Ansigtsoperation

Ansigtsoperation

Om ansigtsoperation - her finder du informationer på ansigtsoperationer , se ansigtsoperation priser og info i menuen

Ansigt
Plastikkirurgi af ansigtet er en anvendt kosmetiske operation, hvor man kan gå ind og korrigere udseendet af ansigtet, f.eks.er kosmetisk operation af ansigt og næse i forbindelse med et ønske om forbedret udseende, men operationen kan også medvirke til forbedret vejrtrækning. Mange mænd og kvinder har problemer med poser under øjenene eller sænket øjenlåg, som generer deres syn. Dette kan ved hjælp af en kosmetisk ansigtsoperation rettes op på, ved at fjerne den overskydende hud og fedt rundt om øjet. Dette kan både være unge mænd og kvinder, men især ældre er ramt af problemet, fordi hudens opstrammende effekt i løbet af årene bliver mere og mere slap. Operation af hængende øjenlåg eller poser under øjenene er en meget almindelig kosmetisk ansigtsoperation hos mænd.

Har man problemer med en dobbelthage som bare er umulig at komme af med, på trods af motion og sund kost, kan man vælge at gå ind og udføre en kosmetisk ansigtsoperation af dobbelthage. Her går man ind og fjerner overskydende fedt og hud og strammer området op. Hvis man ikke har dobbelthage, men blot ikke synes at udseendet af ens hage er tilfredsstillende, kan man korrigere udseendet ved enten at ligge et implantat ind som skaber en mere fremtrædende hage, eller omvendt forsøge at operere hagen mindre, hvis personen føler denne er for betydelig stor i forhold til ansigtets form. Ansigtets udseende betyder meget i forhold til hvordan man opfatter sig selv, og hvordan mange opfatter dig som person, og er du ikke tilfreds med dit udseende og har problemer med udestående øre, store eller derforme øre, kan man ved hjælp af en kosmetisk ansigtsoperation af ører få bugt med de udfordringer du har i forbindelse med ørerne.

Kosmetiske ansigtsoperationer hos mænd bliver mere og mere udbredt og blandt de mest almindelige er brystreduktion, fedtsugning, hårtransplantation og næse-operation.

Sammenlign priser på behandling for ansigtsoperation
Se oversigt over priser og sammenlign - se liste over klinikker og privathospitaler med ansigtsoperation priser

info om ansigtsoperation :