Voks

Halsløft

Halsløft plastikkirurgi - halsløft laser - se priser på halsløft
Halsløft

Halsløft er en operation, som bliver mere og mere populær i Danmark både for mænd og kvinder. Man kan både få halsløft med laser og plastikkirurgi halsløft. Halsløft uden kirurgi, altså laser halsløft, fungerer ved at man opvarmer huden, hvorved kollagenet stimuleres og opstrammer huden, samtidig med at fedtdepoterne smeltes. Ved plastik kirurgi halsløft lægges der et snit ved ørerne og under hagen, hvorefter man opstrammer huden, og arene syes fint sammen.


Se mere info på halsløft laser og hals plastikkirurgi i menuen til venstre.


Priser på halsløft varierer alt efter halsløft klinikker, samt hvor stort et indgreb man skal have lavet. Halsløft pris ligger ofte imellem 20.000 – 60.000 danske kroner. Dette lyder af meget, men det er tydeligt at se forskel på halsløft før og efter. Dette kan du selv tjekke ved at kigge halsløft billeder.


Halsløft og plastikkirurgi af halsen er en af de kosmetiske operationer, hvor man kan gå ind og korrigere udseendet eller på anden vis ændre, hvis man ikke har det ønskede udseende. I nogle tilfælde er halsløft og kosmetisk operation et ønske om et forbedret udseende.

Halsløft eller kosmetiske operationer hos mænd og kvinder bliver mere og mere udbredt og blandt de mest almindelige er brystreduktion, fedtsugning, hårtransplantation og næseoperation.

Sammenlign priser på behandling for halsløft
Se oversigt over halsløft priser og sammenlign - se liste over halsløft klinikker og privathospitaler