Voks

Fedtsugning hage

Fedtsugning hage / fedtsugning af dobbelthage
Fedtsugning af hagen

Se mere info på fedtsugning af hage og dobbelthage og fedtsugning hage priser i menuen til venstre.
Fedtsugning hage

Vi kender alle sammen til dobbelthager og nogle mere end andre. Har du været igennem diverse slankekure og dyrket rigeligt med motion, uden held med at få dobbelthagen væk? Så er fedtsugning af hagen måske den sidste udvej, for at slippe af med de trælse fedtdepoter. Ansigtet betyder meget for personens fremtoning og for de fleste betyder det at en dobbelthage kan være meget generende. Udover dobbelthagen kan der også være andre problemområder i og omkring ansigtet, da ansigtet er et af de sværeste områder at smide fedtceller i. Du kan få fedtsugning af kinder, fedtsugning af nakke og fedtsugning på halsen, for at eliminere de problematiske fedtdepoter som kan være utrolig generende og fremtrædende i ansigtet.
Se mere info på fedtsugning hage , fedtsugning dobbelthage og priser på fedtsugning af hage

Fedtsugning

Har du fedtdepoter som bare ikke vil forsvinde, på trods af utallige forsøg på slankekure og besøg i motionscentret? Så er det formentlig fordi du har nogle fedtdepoter som ikke kan trænes eller spises væk. Fedtsugning er ikke nogen slankekur, men en behandling som fjerner lokale fedtdepoter på specifikke områder af kroppen, som f.eks. fedtsugning af hagen eller fedtsugning af dobbelthage. Selvom man er slank kan man godt have fedtdepoter som er praktisk talt umulige at komme af med - dette kan blandt andet være forårsaget af noget hormonelt og genetisk.

Fedtsugning kan foregår enten under lokalbedøvelse eller under fuld narkose, alt afhængig af størrelsen på operationen. Karsammentrækkende væske sprøjtes ind i fedtvævet for at mindske den blødning der kommer i forbindelse med udsugning af fedtcellerne, hvorefter en kanyle føres ind under huden og der suges maksimalt 2 liter fedt per fedtsugning.
Se priser i menuen til venstre på fedtsugning hage priser og fedtsugning af dobbelthage priser.