Voks

Ole Henriksen produkter

Ole Henriksen Aloe Vera Deep Cleanser 207 ml
Ole Henriksen Aloe Vera Deep Cleanser er en vaskegele, som de færreste. Den er yderst kraftig, og den renser effektivt fedtet hud, og kan derved også være behjælpelig mod akne. Ole Henriksen Aloe Vera Deep Cleanser er en skummende, velduftende gelé, som både vil rense huden, men også give den fugt, så huden ikke dehydrere.

Ole Henriksen Ansigtsvampe 2 stk.
Ole Henriksen Ansigtsvampe er brugbare i 1-3 måneder afhængigt af, hvor meget de bruges. Svampene er ideelle til ferien, da de ikke fylder noget, når man få dem, men så snart man holder dem under vand, udvides de, og er derefter klar til brug.

Ole henriksen

Gå til Ole Henriksen produkter her: Ole henriksen tilbud


Ole Henriksen

Ole Henriksen ART Exfoliating Lip Salvation 11g
Ole Henriksen ART Exfoliating Lip Salvation er en speciel læbebalsam, da den ikke indeholder vaseline, men derimod en masse naturlige og plejende ingredienser. Ole Henriksen ART Exfoliating Lip Salvation indeholder blandt andet antioxidant-rig afrikansk rød te, jojobaolie, hørfrøolie, tranebærfræolie og appelsin.

Ole Henriksen ART Express The Truth Creme 50g
Ole Henriksen ART Express The Truth Creme er en fugtighedscreme lidt udover det sædvanlige. Den er fyldt med antioxidanter som Ester C, og dem der findes i afrikansk rød te. Antioxidanterne forhindrer dannelses af nye rynker, og hvis man bruger cremen om natten, vil den også reparere eksisterende rynker. Ole Henriksen ART Express The Truth Creme indeholder blandt andet også macadamia nøddeolie, som giver hudens styrke og mere elasticitet.

Ole Henriksen ART Face Mist 118 ml
Ole Henriksen ART Face Mist er en antioxidant spray-tonic, som har en opstrammende og beroligende effekt på huden. Spray-tonicen beskytter, fornyer og genopbygger huden. Derudover tilføre Ole Henriksen ART Face Mist også fugt og en anti-aging næring, så huden kommer til at se skøn og sund ud igen. Ole Henriksen ART Face Mist indeholder naturens egne gode antioxidanter og afrikansk rød te, hvis te og granatæble, som giver huden fantastisk glød.

Ole Henriksen ART Visual Truth Eye Creme 15g
Ole Henriksen ART Visual Truth Eye Creme er en øjencreme, som løfter sart væv omkring øjnene. Cremen fungerer som et ekstra hudlag, og er derved med til at beskytte huden omkring øjet, så der ikke kommer flere skader/rynker. Ole Henriksen ART Visual Truth Eye Creme indeholder afrikansk rød te, som er med til at øge elasticiteten og styrke vævet, så rynkerne bliver mindre og holdt på plads.

Ole Henriksen Balancing Cucumber Face Mist 207ml
Ole Henriksen Balancing Cucumber Face Mist er en spray-tonic, der består af de bedste plante- og urteekstrakter, såsom agurkeessens, kamille og ginseng. Dette gør, at hudens struktur forbedres betydeligt, fordi Ole Henriksen Balancing Cucumber Face Mist er lindrende, restituerende og fugttilførende.

Ole Henriksen Blue/Black Berry Enzyme Mask 100g
Ole Henriksen Blue/Black Berry Enzyme Mask er en rigtig lækker geléansigtsmaske. Den indeholder blandt andet genopbyggende lavendelekstrakt og sodium hyalorunat, hvilket gør at masken passer perfekt til både tør og sart hud. Ole Henriksen Blue/Black Berry Enzyme Mask indeholder også en blanding af blå- og brombærekstrakter og papayaenzymer, som gør huden glat og lækker.

Ole Henriksen Enlighten Me (Illumine)
Ole Henriksen Enlighten Me er en gaveæske med tre produkter. Den indeholder 15ml skin tonic corrector, 28ml sheer transformation og 1 stk. 3-trins ansigtsbehandling. Enlighten Me Skin Tonic Corrector er et serum, som er plejende, og giver en smuk og ensartet hude. Sheer Transformation er en fugtighedscreme. Den indeholder C-vitamin, lakrids og ærteekstrakt, som er med til at mindske misfarvninger og rynker. 3-trins Ansigtsbehandling giver en sund og silkeblød hud.

Ole Henriksen Enlighten Me Skin Tone Corrector 30ml
Ole Henriksen Enlighten Me Skin Tone Corrector er en serum, som er oliefri. Serummet er med til at øge fornyelsen af celler, så misfarvninger og pigmentfejl udbedres. Ole Henriksen Enlighten Me Skin Tone Corrector indeholder mælkesyre, lemon- og multebærekstrakter, som er rigtig gode for huden, og vil ensarte den.

Ole Henriksen Grease Relief Face Tonic 207ml
Ole Henriksen Grease Relief Face Tonic er en resende tonic, som hjælpe mod uren hud og udbrud. Tonicen lukker porerne, så der ikke kan opstår udbrud, så de endelig kan blive fri for den trælse urene hud. Ole Henriksen Grease Relief Face Tonic indeholder mælkesyre og gyldensegl, som virke desinficerende, fornyende og beroligende.

Ole Henriksen Invigorating Night Gel 50g
Ole Henriksen Invigorating Night Gel er en let gelé, der genopbygger huden. Den indeholder nærende og mineralholdige vitaminer og urter, som tilføre huden fugt, som gør huden glattere og finere. Ole Henriksen Invigorating Night Gel indeholder et koncentreret alfa-hydroxy-syrekompleks, der giver en friskere og mere strålende glød. Den arbejdere om natten, hvilket gør at huden bliver fastere, og porerne lukkes.

Ole Henriksen Lavender Body Oil 355ml
Ole Henriksen Lavender Body Oil er en kropsolie, som er perfekt at anvende efter badet, og gøre dette hver dag. Den bliver kaldt ”førstehjælp til brandsår”, da den er lindrende, og har nogle genopbyggende egenskaber. Derudover er Ole Henriksen Lavender Body Oil også god som massageolie, eller til at opbløde makeup rester.

Ole Henriksen Lemon Strip Flash Peel 50ml
Ole Henriksen Lemon Strip Flash Peel er en meget kraftig ansigtspeeling. Ved at bruge denne får du den sammen effekt som ved en professionel syrepeeling. Det vil sige, at du vil opleve at få en mere ensartet og finere hud efter brug af Ole Henriksen Lemon Strip Flash Peel.

Ole Henriksen Power Peel 6x3g
Ole Henriksen Power Peel er en tretrinskur. Ved at bruge Ole Henriksen Power Peel vil du opleve, at din hud bliver mere ensartet, da kuren nedtoner hyperpigmentation og solskader. Derudover tilføres huden også en masse fugt, så den kommer til at se sund ud.

Ole Henriksen Pure perfection Night Creme 50g
Ole Henriksen Pure perfection Night Creme er en rigtig god anti-aging natcreme. Den indeholder en fantastisk sammensætning af frugtsyre, som øger fornyelsesprocessen i hudens celler, så huden derved kommer til at se glatter og yngre ud. Ole Henriksen Pure perfection Night Creme genopbygger også eventuelle solskader og andre misfarvninger, så man vil opleve en mere ensartet hud efter brug.

Ole Henriksen Pure Truth Youth Activating Oil 30ml
Ole Henriksen Pure Truth Youth Activating er en olie, som er fremstillet på hyben. Hybenolie er kendt for at aktivere cellerne i huden, så denne bliver styrket. Det vil sige, at du med Ole Henriksen Pure Truth Youth Activating vil opleve en yngre og spændstigere hud.

Ole Henriksen Roll On Acne Clearing Solution 10ml
Ole Henriksen Roll On Acne Clearing Solution er et produkt mod akne og uren hud. Derudover forebygger den også uren hud, da den er med til et nedbryde de bakterier, der forårsager uren hud. Ole Henriksen Roll On Acne Clearing Solution indeholder zink og salicylsyre, som begge reducere og forebygger udbrud. Hvis man bruger Ole Henriksen Roll On Acne Clearing Solution skal man huske altid at bruge solbeskyttelse på grund af salicylsyren.

Ole Henriksen Sheer Transformation Creme 50g
Ole Henriksen Sheer Transformation Creme er en creme, der får huden til at føles silkeblød. Cremen er rigtig god at bruge mod misfarvninger som for eksempel skyldes solen eller andet. Ole Henriksen Sheer Transformation Creme tilføre øjeblikkeligt næring til huden, hvorved der udglattes finde linjer, og det kommer til at se meget sundere. Derudover forebygger cremen også mod yderligere skader af huden.

Ole Henriksen The Art Of Age Control Kit
Ole Henriksen The Art Of Age Control Kit er en gaveæske, der indeholder African Red Tea See The Difference Serum 15ml, Express The Truth 30ml og Visual Truth Eye Creme 3g. Produkterne arbejder sammen for mindske og behandling ældningstegn. Ole Henriksen The Art Of Age Control Kit giver altså en fastere og glattere, så man får et yngre udseende.

Ole Henriksen The Works Kit
Ole Henriksen The Works Kit er et sæt, der består af de 5 populæreste anti-age produkter. Dette er African Red Tea Foaming Cleanser, Truth Serum Collagen Booster, Pure Truth Youth Activating Oil, Sheer Transformation og Lemon Strip Flash Peel. Alle produkterne arbejder sammen og at give en smuk og strålende hud. Ved at bruge Ole Henriksen The Works Kit vil du se en opstrammende effekt, så huden kommer til at se sundere og yngre ud.

Ole Henriksen Truth Créme Advanced Hydration 50ml
Ole Henriksen Truth Créme Advanced Hydration er en fugtighedscreme lidt udover det sædvanlige. Den fugter nemlig huden i flere niveauer, så huden bliver silkeblød. Ole Henriksen Truth Créme Advanced Hydration indeholder Ole Henriksens Advanced Hydration Complex, C-vitamin og tripeptid-5, som opstrammer huden, samt at finde linjer og rynker formindskes.

Ole Henriksen Truth Is In The Eyes 15ml/21g
Ole Henriksen Truth Is In The Eyes er udviklet til at tage sig af øjenområdets behov. Den er med til at formindske rynker, ældning og mørkerander. Desuden indeholder den også et peelingssystem, så huden bliver lækker. Når man bruger Ole Henriksen Truth Is In The Eyes, skal man dog være opmærksom, at man altid skal bruge en solfaktor, hvis man opholder sig ude.

Ole Henriksen Truth Revealed Super Creme SPF 15 50g
Ole Henriksen Truth Revealed Super Creme en dagcreme, der med til at fremme hudens naturlige skønhed. Den er med til at øge elasticiteten, og gøre huden fastere. Derudover indeholder Ole Henriksen Truth Revealed Super Creme solfaktor 15, så den hud altdi vil være beskyttet, og på den måde sikre en ensartet hud uden skader.

Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster 30ml eller 50ml
Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster er en creme fyldt med C-vitamin, som booster din hud. Serummet udglatter fine linjer og rynker, og forebygger huden mod nye. Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster indeholder nogle forskellige antioxidanter, som både beskytter mod forurening, og samtidig giver huden fugt og velvære.

Ole Henriksen Truth To Go Wipes 10 stk.
Ole Henriksen Truth To Go Wipes er renseservietter, som er milde mod huden, og samtidig yderst fiugtgivende. Servietterne er gode til at fjerne snavs, talg og makeuprester. Samtidig er Ole Henriksen Truth To Go Wipes fyldt med C-vitamin og mikroalger, som er med til at lysne og opstramme huden, så huden bliver silkeblød og glat.

Ole Henriksen Ultimate Eye Lift
Ole Henriksen Ultimate Eye Lift er en gaveæske, der indeholder to produkter nemlig, Roll-on Eye Lift og Eye Lift Gel. Roll-on Eye Lift påføres nemt under øjnene, og virker opkvikkende, så man kan slipper for poser under øjnene. Eye Lift Gel reducere hævelser og opstrammer huden omkring øjnene, hvilket giver en forfriskende effekt.

Ole Henriksen Ultimate Lift Eye Gel 15ml
Ole Henriksen Ultimate Lift Eye Gel er en roll-on øjengelé, som har en kølende effekt. Den glider let hen over huden, hvor den beroliger huden og giver trætte øjne nyt liv. Ole Henriksen Ultimate Lift Eye Gel reducere hævelser og opstrammer øjenområdet.

Ole Henriksen Ultimate Lift Eye Gel 28g
Ole Henriksen Ultimate Lift Eye Gel er en frisk øjengel, som kan sætte en ende på trætte eller irriterede øjne. Dette kan den, da den indeholder udtræk af morgenfrue og agurk, som har en beroligende effekt på øjenomgivelserne. Derudover tilfører Ole Henriksen Ultimate Lift Eye Gel rigeligt med fugt, så de fine linjer opstrammes og huden ser sundere ud.

Ole Henriksen Vitamin Plus Creme 50g
Ole Henriksen Vitamin Plus Creme tilfører huden en masse fugt, så denne ser fornyet. Cremen indeholder antioxidanter, urter og vitaminer, som stabiliserer og beskytter huden. Derudover indeholder Ole Henriksen Vitamin Plus Creme også man forskellige vitaminer, som A-, B-, C- og E-vitamin, som er med til at give T-zonen et mat og rent look.

Ole Henriksen Walnut Complexion Scrub 50g
Ole Henriksen Walnut Complexion Scrub er en skrubbecreme, der aktivere hudens naturlige fornyelsesproces. Når den kommer i kontakt med vand, skummer den op, så den kan glide let hen over huden. Ole Henriksen Walnut Complexion Scrub får hudens naturlige glød til at skinne igennem, så huden ser sund og fornyet ud.